Onderhoudsbeurt CV ketel

De CV ketel is ontzettend belangrijk in uw dagelijks leven en vraagt frequent onderhoud. De CV laten schoonmaken van uw woning, bedrijfspand of woningbouw in Den Haag e.o? Schoorsteenvegerij Bezuidenhout regelt het voor u!

Het onderhouden van uw CV ketel vraagt aandacht. Zeker in koude maanden wilt u er elke dag warmpjes bij zitten. Het schoonhouden en het uitvoeren van een onderhoudsbeurt van uw CV ketel is belangrijk om de kans op defecten te voorkomen en u bespaard energie, wat weer scheelt in uw portemonnee. Ook voor een optimaal rendement en het voorkomen van het vrijkomen van koolmonoxide is het schoonmaken en schoonhouden van uw CV ketel essentieel. Kies daarom voor een onderhoudsbeurt van uw CV ketel. Wij zijn bekend met alle merken CV ketels. Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen en daar zijn wij trots op!
Wilt u weten hoe wij te werk gaan of gelijk een afspraak maken?

Neem gerust
contact met ons op.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. ScheveningenPijnackerVoorburgNootdorpLeidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! 

Wist u dat wij ook schoorstenen inspecteren en schoonmaken?