Dakreparatie of nieuwe onderdelen plaatsen

Of het nu gaat om een schoorsteen reparatie of reparatie van dakbedekkingen…Als eigenaar van uw eigen huis of eigenaar van uw bedrijfspand/ woningbouw heeft u er belang bij dat uw pand netjes blijft en dat eventuele waarde van het pand stijgt. Sommige werkzaamheden kunt u goed zelf uitvoeren maar er zijn bepaalde klussen die wel lekker zijn om uit te besteden en dat begrijpen wij van Schoorsteenvegerij Bezuidenhout maar al te goed. Wij verzorgen uw dakreparatie of plaatsen voor u nieuwe onderdelen voor uw dak zodat deze weer goed voor de dag komt en u de veiligheid biedt die een dak moet geven.

Wat kunnen wij naast schoorsteen reparatie nog meer op het gebied van dakreparatie voor u betekenen?

Dakreparatie of nieuw te plaatsen:

Naast dakreparaties doen wij ook dit:

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Goed om te weten: Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is aangesloten bij de ASPB en weet dus als geen ander hoe je veilig en verantwoord kunt stoken. Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

 

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!