Firemaster GTX

Firemaster GTX is een schoorsteenpoeder dat hardnekkige teeraanslag in het rookkanaal tegengaat. Door intensief stoken van hout, olie- of kolenkachels komen kleine onverbrande deeltjes vrij die zich ophopen en hechten aan de wand in het stookkanaal. Er ontstaat een teerlaagje dat ook wel creosoot wordt genoemd. Creosoot vliegt in de brand bij een temperatuur van 500 graden. Deze temperatuur is zo bereikt tijdens het stoken. Wilt u het rookkanaal vrij houden van teerdeeltjes?
Dan is het raadzaam om naast het periodieke schoorsteenvegen, de poedersubstantie van Firemaster GTX te gebruiken.
Deze poeder strooit u met kleine schepjes op het vuur. Dit poeder vernietigt creosoot en teer. Laat na de behandeling met de betreffende schoorsteenpoeder de schoorsteen controleren op creosoot door een professional op gebied van schoorstenen. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout terecht!

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!