Dakbedekking vervangen of renoveren

Elk dak is voorzien van een dakbedekking. Dit kunnen dakpannen zijn maar ook golfplaat, leisteen, stro of riet, damwandplaten of soms zelfs graszoden. Wilt u uw dakbedekking vervangen of renoveren? 

Dakbedekking is essentieel voor een stevig en veilig dak en in de meeste gevallen heeft dakbedekking ook een isolerende werking. Soms is de dakbedekking van een woning zo versleten door ouderdom of schade dat deze moet worden vervangen. Wij, Schoorsteenvegerij Bezuidenhout weten door onze jarenlange ervaring hoe we dakbedekking het beste kunnen renoveren of zelfs nieuw plaatsen. Samen met u kijken we welke dakbedekking het beste is voor uw woning. Uw dakbedekking vervangen of renoveren?

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wist u dat u ons ook kunt inzetten voor een onderhoudsbeurt voor uw CV?