Dakgoot laten schoonmaken

Uw dakgoot schoonmaken is wellicht niet uw favoriete klusje. Daarom trotseren wij met alle genoegen de steile ladder om uw dakgoot weer spik en span schoon te maken. Is het tijd om uw dakgoot te laten schoonmaken? Bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout in Den Haag zit u goed!

Dakgoten zijn er om hemelwater in af te kunnen voeren naar de grond zodat uw dak niet blank komt te staan wanneer het lang en hard heeft geregend. Dakgoten kunnen- met name in de herfst- verstopt raken door blaadjes en takjes die in de goot zijn gewaaid. Nu kunt u natuurlijk zelf een ladder tegen de muur zetten en een gokje wagen, maar wij raden aan om uw goten door een ervaren bedrijf grondig te laten reinigen. De beste tijd om dit te doen is aan het einde van de herfst wanneer de meeste bladeren van de bomen zijn gewaaid. Met een professionele schoonmaakbeurt van uw goten voorkomt u verstopping en slijtage aan uw dak en goot.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout, onze ervaring telt!

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je zo’n klus moet aanpakken en weten ook hoe we veilig werken wanneer we voor u het dak opklimmen.

Wilt u direct een afspraak maken of meer weten over onze schoonmaakservice voor het schoonmaken van dakgoten.

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. ScheveningenVoorburg, NootdorpLeidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! 

Heeft u een kachel die aan een schoonmaakbeurt toe is? Dit doen wij ook! Kijk snel op onze dienstenpagina kachel schoonmaken.