Dakinspectie

U denkt er wellicht niet snel aan, maar net zoals dat wij mensen regelmatig ons gebit laten controleren bij de tandarts, is het ook goed om het dak van uw woning eens in de zoveel tijd te laten inspecteren voordat er letterlijk ‘gaatjes’, scheuren of andere gebreken optreden. Schoorsteenvegerij Bezuidenhout klimt met liefde voor u het dak op voor een grondige dakinspectie.

Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning in Den Haag e.o. Het dak van uw woning, beschermt uw huis voor de nadelige effecten van regen, wind en hitte tijdens de zomermaanden. Om de functionaliteit en kwaliteit van het dak te waarborgen is het uitvoeren van een dakinspectie van groot belang. Zo worden eventuele gebreken snel opgemerkt en kunnen deze verholpen worden voordat er grote schade kan ontstaan. Wat inspecteren wij zoal?

Dakbedekking
We controleren of de dakbedekking nog goed stevig vast ligt, of er geen schade, scheuren of poreuze onderdelen zijn ontstaan. We stellen vast of er eventuele onderdelen vervangen dienen te worden.

Schoorsteen
We bekijken het metsel- en voegwerk of barsten en scheuren. We kijken of het lood- en zinkwerk nog goed is.

Dakconstructie
Zijn de balken onder de dakbedekking nog in tact? Is er sprake van houtrot of schimmel? Wij inspecteren voor u de dakconstructie en inventariseren eventuele onderdelen die beter vervangen kunnen worden.

Goten
Dakgoten kunnen met de tijd gaan lekken. Wij kijken tijdens de dakinspectie of dit aan de orde is.

Zonnepanelen
Overweegt u om zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak? Wij checken voor u de mogelijkheden voor een optimaal rendement!

Dakkapel
Schoorsteenvegerij Bezuidenhout gaat tijdens de dakinspectie voor u na of de dakkapel goede aansluiting heeft met de
dakconstructie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Contact
Schoonmaken
Schoorsteenvegen
CV’s
Kachels
Geisers
Goten
Reparaties of nieuw plaatsen
Schoorstenen
Dakbedekkingen
Dakkappelen
Lood en Zinkwerk
Regenafvoer
Dakpannen
Voegwerk
Nokvorsten
Dakgoten
Extra’s
Dak inspectie
Vogeltrim
Koolmonoxide
Nesten Verwijderen