Onderhoud van ventilatiekanalen, bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout Den Haag bent u aan het juiste adres!

Ventileren is goed voor een gezonde luchtcirculatie en luchtklimaat in uw woning. Natuurlijke of mechanische ventilatie heeft regelmatig onderhoud nodig zoals een grondige reiniging van de luchtkanalen. Want alleen dan ademt u de meest frisse lucht in uw woning.
Ventilatieroosters, filters en mechanische ventilatiesystemen kunnen in de loop van de tijd bevuild raken door o.a. stof en schimmel waardoor de effectiviteit van de ventilatie niet optimaal wordt benut en het ook uw energieverbruik niet ten goede komt. Het is aan te raden uw ventilatiekanalen eens in de 2 a 3 jaar te laten reinigen. Wij zijn ervaren in het grondig reinigen van verschillende soorten ventilatiesystemen.
Ook niet-mechanische ventilatie zoals roosters en rookkanalen onderhouden wij voor u.

De 3 belangrijkste redenen om uw ventilatiekanalen te laten reinigingen:

  • Minder schimmelvorming in uw woning
  • Minder energieverbruik omdat het mechanische ventilatiekanaal minder hard moet werken
  • Meest frisse lucht in huis

U kunt bij ons ook terecht voor o.a.: schoorsteenvegen, dakinspecties, vogeltrim, schoonmaken van uw CV en kachel.

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Goed om te weten: Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is aangesloten bij de ASPB en weet dus als geen ander hoe je veilig en verantwoord kunt stoken en ventileren. Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, VoorburgNootdorp en Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!