Je staat er niet dagelijks bij stil, maar uw dak bevat een heleboel onderdelen die aandacht en soms vervanging vragen. Zo ook het lood- en zinkwerk. Wilt u het lood-en zinkwerk laten repareren of vervangen? Wij helpen u graag!
Water en vuil moet worden afgevoerd van uw dak. Dit doet het lood-en zinkwerk. Vaak ziet u dit zitten rondom een schoorsteen en niet te vergeten, de dakgoot. Wanneer door weer, wind en/of ouderdom het lood-en zinkwerk verstopt of beschadigd raakt, kan dit leiden tot lekkages, vocht in de schoorsteen, houtrot of verzwakte muren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en heeft tot gevolg dat u steeds meer onderhoud en geld kwijt bent om deze problemen te verhelpen. Lood en zink zijn duurzame materialen die het nodige vakmanschap vragen om te worden aangebracht.
Schoorsteenvegerij Bezuidenhout weet van aanpakken en weet door jarenlange ervaring hoe lood-en zinkwerk moet worden onderhouden en/of vervangen. Investeer in deze kennis en kunde zodat uw woning of bedrijfspand tot in de kleinste details verzorgd en veilig blijft.

Wilt u het lood-en zinkwerk laten repareren of vervangen? Wij helpen u graag!
Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.