Het afvoeren van regenwater is een belangrijke taak voor de regenpijp. Deze moet goed zijn werk kunnen doen, anders kunt u te maken krijgen met waterschade. Hulp nodig bij het repareren of nieuw plaatsen van de regenafvoer? Schoorsteenvegerij Bezuidenhout staat voor u klaar!
In Nederland weet je het eigenlijk wel zeker. Het kan er zomaar wekenlang achter elkaar regenen. Soms miezeren maar vaak kan het ook met bakken uit de hemel komen vallen. Een goed en stevig regenafvoer systeem moet ervoor zorgen dat al dat regenwater wordt opgevangen en weggevoerd, de grond in.
Het kan natuurlijk zijn dat de regenpijp of andere delen van de regenafvoer beschadigd zijn of versleten door ouderdom. In dat geval is het noodzaak om de regenafvoer te laten repareren of zelfs vervangen. Hier heeft u speciale onderdelen en materialen voor nodig.
Wilt u dit specialistische klusje liever overlaten aan een vakman die zeker niet van de regen in de drup valt? Schoorsteenvegerij Bezuidenhout heeft jarenlange ervaring in het repareren en nieuw plaatsen van regenafvoersystemen.

Hulp nodig bij het repareren of nieuw plaatsen van de regenafvoer?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.
Contact
Schoonmaken
Schoorsteenvegen
CV’s
Kachels
Geisers
Goten
Reparaties of nieuw plaatsen
Schoorstenen
Dakbedekkingen
Dakkappelen
Lood en Zinkwerk
Regenafvoer
Dakpannen
Voegwerk
Nokvorsten
Dakgoten
Extra’s
Dak inspectie
Vogeltrim
Koolmonoxide
Nesten Verwijderen