Vogeltrim plaatsen

Is het u opgevallen dat steeds dezelfde vogels op en aan vliegen vanaf uw dak? Het zou best weleens kunnen dat deze vogels een nest hebben gebouwd onder uw dakpannen. Tijd voor een vogeltrim om schade van uw dakbedekking tegen te gaan!
Wanneer vogels een plekje zoeken om hun nest te bouwen, zoeken ze vaak de warmte op van een warm gestookte woning. Wat is nu een lekkerder plekje dan onder dakpannen?
Helaas kunnen vogelnesten onder uw dakpannen zorgen voor schade aan de dakpannen. Om te voorkomen dat vogels zich nestelen onder uw dakpannen kunt u een vogeltrim laten aanbrengen door Schoorsteenvegerij Bezuidenhout. We plaatsen een vogeltrim aan de onderzijde van een pannendak. Een vogeltrim lijkt een beetje op een grote haarkam die ervoor zorgen dat vogels, maar ook ongedierte als muizen en ratten geen kans hebben zich te nestelen onder de dakpannen.

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee. Wist u dat wij ook vogelnesten verwijderen?

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!