Schoorsteen reparatie of deze helemaal vervangen?

Moet ik kiezen voor een schoorsteen reparatie of deze helemaal vervangen? Twijfelt u eraan of uw schoorsteen nog wel helemaal veilig functioneert? Schakel ons in voor een video inspectie en renovatiewerkzaamheden.

Het ziet er altijd gezellig en huiselijk uit. Een rokende schoorsteen. Een teken dat er warmte wordt gestookt binnen! Heeft uw huis of bedrijfspand een schoorsteen? Dan is het noodzakelijk voor uw veiligheid om deze goed te blijven schoonmaken en onderhouden. 
Soms is een rookkanaal zo oud of versleten dat deze beter gerepareerd of zelfs helemaal vervangen moet worden. Om veilig te kunnen blijven stoken en inregenen van water te voorkomen kunt u het beste kiezen voor een schoorsteen reparatie of het helemaal vervangen van uw schoorsteen. Bij deze laatste keuze plaatsen wij voor u een gloednieuwe schoorsteen en leggen daarbij een nieuw rookkanaal aan. U kunt ervoor kiezen om een roestvrijstalen schoorsteenvoering te laten aanleggen of uw huidige te laten renoveren. Roestvrijstalen schoorsteenvoeringen gaan jaren mee!

Servicecontract bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout!

Buiten onze normale service is het ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten dan bent u verzekerd van een schoon en veilig rookkanaal. Ook voor metselwerk op het dak kunt u ons inschakelen. Bent u benieuwd of u er goed aan doet om te kiezen voor een schoorsteen reparatie of deze te laten vervangen? Onze professionele vakmensen staan voor u klaar in
Den Haag e.o!

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving!

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.