Schoorsteenvegen

Wilt u het rookkanaal van uw woning, bedrijfspand of woningbouw in Den Haag e.o. laten schoonmaken door een professionele schoorsteenveger in omgeving Den Haag? Schoorsteenvegen is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw pand of woning. Schoorsteenvegen is om een aantal redenen erg belangrijk.
Het verminderd de kans op schouwbranden, het zorgt voor een beter leefklimaat en het verminderd het risico op een CO-vergiftiging.
Aarzel niet en laat met regelmaat het rookkanaal van uw woning goed schoonmaken door een erkend en professioneel bedrijf. U voorkomt hiermee ook hoge kosten m.b.t. de verzekering wanneer er onverhoopt toch een schouwbrand zou ontstaan terwijl de schoorsteen niet is schoongemaakt. Alles voor uw veiligheid!

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Goed om te weten: Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is aangesloten bij de ASPB en weet dus als geen ander hoe je veilig en verantwoord kunt stoken. Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!