Kachel laten schoonmaken

Gezellig, zo’n kachel in huis. Of u nu een houtkachel, een palletkachel, elektrische kachel of gaskachel heeft. Ons onderhoud gaat als een lopend vuurtje! Wilt u uw kachel laten schoonmaken? Dan bent u bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout aan het juiste adres!

Kachels zijn er in verschillende soorten en maten. Een kachel in huis geeft warmte, sfeer en wordt soms gebruikt als vervanging voor een CV ketel. Of u nu dagelijks stookt of alleen bij uitzondering, het onderhouden van uw kachel vraagt om vakmanschap en dient frequent te worden uitgevoerd. Verzekeringstechnisch is het ook verstandig om uw kachel te laten schoonmaken. Mocht er onverhoopt brand ontstaan door de kachel, dan wil de verzekering weten of u de kachel hebt voorzien van goed onderhoud. Wilt u optimaal genieten van uw kachel? Wij maken deze met liefde grondig voor u schoon. Zo zit u er altijd heerlijk warmpjes bij! 

Uw kachel laten schoonmaken?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. ScheveningenPijnackerVoorburgNootdorpLeidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Wist u dat wij ook vogelnesten verwijderen van uw dak, dakgoot of schoorsteen?