Dit is wie wij zijn!
Uw schoorsteenveger in regio Den Haag.

Welkom bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout! Úw schoorsteenveger in Den Haag, maar ook uw schoorsteenveger in Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, LeidschenveenYpenburg en vele andere plaatsen in regio Den Haag.

De tijden zijn voor iedereen veranderd, maar vooral ook voor de schoorsteenveger. Het oude beeld van de mannen met zwarte roetbezems in hoge donkere schoorstenen is nu slechts een scène uit sprookjes en legenden. Tegenwoordig is de schoorsteenveger een vakman die inspecties van rookkanalen met kleine videocamera’s uitvoert om te kijken of het rookkanaal schoon en veilig is. Het bedrijf van Westenberg is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB). Dat is de ‘vakbond’ voor schoorsteenvegers en daar zijn we trots op! Met veel passie voor ons vak en liefde voor werken in de buitenlucht, klimmen we voor u het dak op. Wij gaan voor veiligheid en kwaliteit zodat u met een prettig en goed gevoel kunt genieten van uw woning. Wij vinden het altijd leuk om onze ervaringen en kennis te delen! Vragen of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

WhatsApp Image 2023-08-15 at 15.01.37

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!