Nokvorsten

Nokvorsten liggen op het hoogste punt van uw dak en vangen ook de meeste  wind, regen en sneeuwval. Ze liggen dus in de frontlinie als het gaat om het beschermen van uw woning. Zijn de nokvorsten van uw dak aan reparatie of vervanging toe?
Wij helpen u graag verder!

Het cement tussen de nokvorsten kan door de jaren heen poreus worden waardoor lekkage op de loer ligt door losliggende nokvorsten. Dit wilt u echter voorkomen! Een nokvorstreparatie kan uw nok weer waterdicht maken. Wacht hier niet te lang mee want zijn de nokvorsten dermate aangetast door waterschade? Dan kan dit doorwerken in de onderliggende panlatten waardoor dakpannen kunnen verzakken en nog meer schade brengen aan uw dak en woning. Voorkom dat u een totale nokvervanging nodig hebt en schakel ons tijdig in. Wij gebruiken de beste materialen voor uw nokvorstreparatie. Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!