Het is een leuk gezicht, zo’n vogelnestje op het dak, in de dakgoot of schoorsteen maar helaas brengen deze nestjes ook veel mogelijke schade aan de woning. Het beste is daarom om deze vogelnesten te laten verwijderen wanneer het gaat om een nest waarvan de vogels het nest al hebben verlaten. Heeft u last van vogelnesten op het dak?

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout haalt deze voor uw weg!
Vogels zoeken graag in de hoogte een plek om te nestelen. Zo kunnen ze eventuele vijanden goed zien aankomen. Daken zijn daarom populaire plekken! In de schoorsteen en in de dakgoot bouwen vogels graag een nest omdat het een perfecte vorm heeft. Ook onder dakpannen kun je met name de nesten van musjes vinden.
gezellig, maar voor uw dak geen goede toevoeging. Wanneer vogels zich nestelen in de dakgoot, kan deze verstopt raken waardoor regenwater niet meer kan worden afgevoerd en lekkage ontstaat. Ook in de schoorsteen is het gevaarlijk wanneer u in de wintermaanden gaat stoken. Een vogelnest mag bij de wet niet zomaar worden verwijderd. U kunt het beste contact opnemen met de gemeente om uw probleem te bespreken. Mag het nest worden verwijderd?
Dan kunt u contact met ons opnemen om deze klus voor u veilig en wel uit te voeren.