Dakkapellen

‘Een zee van ruimte’. Dat effect geeft een dakkapel wanneer u deze laat plaatsen op de eerste verdieping of misschien wel op zolder. Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen of renoveren in De Haag e.o? Bij schoorsteenvegerij Bezuidenhout bent u aan het juiste adres!

Dakkapellen zijn er in veel verschillende soorten en maten en uitvoeringen. Bij de overweging om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen is het belangrijk om te weten hoeveel licht en ruimte u wilt winnen. Het plaatsen van een dakkapel is een hele onderneming, het dak gaat er letterlijk even ‘af’. Uw dakkapel laten plaatsen of renoveren? Schoorsteenvegerij Bezuidenhout repareert en/of plaatst voor u een dakkapel, zodat u kunt genieten van meer licht en ruimte!
We begrijpen dat u wellicht nieuwsgierig bent naar de verschillende uitvoeringen, maten en mogelijkheden voor uw woning. Wij geven u hier graag meer informatie over.

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!