Schoorstenen

Moet ik mijn schoorsteen laten repareren of vervangen? Twijfelt u eraan of uw schoorsteen nog wel helemaal veilig functioneert? Schakel ons in voor een video inspectie en renovatiewerkzaamheden.

Het ziet er altijd gezellig en huiselijk uit. Een rokende schoorsteen. Een teken dat er warmte wordt gestookt binnen! Heeft uw huis of bedrijfspand een schoorsteen? Dan is het noodzakelijk voor uw veiligheid om deze goed te blijven schoonmaken en onderhouden.
Soms is een rookkanaal zo oud of versleten dat deze beter gerenoveerd of zelfs helemaal vervangen moet worden. Om veilig te kunnen blijven stoken en inregenen van water te voorkomen kunt u het beste gebruik maken van onze renovatieservice voor het laten renoveren van uw schoorsteen. Wij plaatsen voor u een gloednieuwe schoorsteen en leggen daarbij een nieuw rookkanaal aan. U kunt ervoor kiezen om een roestvrijstalen schoorsteenvoering te laten aanleggen of uw huidige te laten renoveren. Roestvrijstalen schoorsteenvoeringen gaan jaren mee!
Buiten onze normale service is het ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten dan bent u verzekerd van een schoon en veilig rookkanaal. Ook voor metselwerk op het dak kunt u ons inschakelen. Bent u benieuwd of u er goed aan doet om uw schoorsteen te laten repareren of vervangen? Onze professionele vakmensen staan voor u klaar in Den Haag e.o!
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.
Schoonmaken
Schoorsteenvegen
CV’s
Kachels
Geisers
Goten
Reparaties of nieuw plaatsen
Schoorstenen
Dakbedekkingen
Dakkappelen
Lood en Zinkwerk
Regenafvoer
Dakpannen
Voegwerk
Nokvorsten
Dakgoten
Extra’s
Dak inspectie
Vogeltrim
Koolmonoxide
Nesten Verwijderen