Combimaster

Verstopt schoorsteenkanaal door vogelnesten? Dan heeft Schoorsteenvegerij Bezuidenhout de oplossing! De Combimaster is een schoorsteenkap uitsluitend geschikt voor ontluchting en ventilatiekanalen.

De Combimaster voorkomt dat vogels zich nestelen in het schoorsteenkanaal. Verstoppingen door vogelnesten kunnen ervoor zorgen dat nare luchtjes uit de badkamer of het toilet niet weg kunnen. Ook voorkomt de Combimaster regeninslag.
Regeninslag kan schadelijk zijn voor uw woning. Denk maar aan vochtschade aan de muur of cement dat poreus raakt.
De Combimaster, voorzien van veegluik is universeel in gebruik en hoeft nooit meer van uw schoorsteenkanaal afgehaald te worden.

Heeft u een verstopt schoorsteenkanaal of regeninslag? Wij denken dat de Combimaster onmisbaar is voor diegene die hun dak en schoorsteenkanaal willen beschermen en eventuele schade aan de woning willen voorkomen. Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!