Vogelnesten verwijderen in Den Haag e.o.

Het is een leuk gezicht, zo’n vogelnestje op het dak, in de dakgoot of schoorsteen maar helaas brengen deze vogelnesten ook veel mogelijke schade aan de woning. Het beste is daarom om deze vogelnesten te laten verwijderen wanneer het gaat om een nest waarvan de vogels het nest al hebben verlaten. Heeft u last van vogelnesten in de schoorsteen of in de dakgoot?

Vogelnest in de schoorsteen of dakgoot van uw woning?

Vogels zoeken graag in de hoogte een plek om te nestelen. Zo kunnen ze eventuele vijanden goed zien aankomen. Daken zijn daarom populaire plekken! In de schoorsteen en in de dakgoot bouwen vogels graag een nest omdat het een perfecte vorm heeft. Ook onder dakpannen kun je met name de nesten van musjes vinden.
gezellig, maar voor uw dak geen goede toevoeging. Wanneer vogels zich nestelen in de dakgoot, kan deze verstopt raken waardoor regenwater niet meer kan worden afgevoerd en lekkage ontstaat. Ook in de schoorsteen is het gevaarlijk wanneer u in de wintermaanden gaat stoken. Een vogelnest mag bij de wet niet zomaar worden verwijderd. U kunt het beste contact opnemen met de gemeente om uw probleem te bespreken. Mag het nest worden verwijderd?
Dan kunt u contact met ons opnemen om deze klus voor u veilig en wel uit te voeren.

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Goed om te weten: Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is aangesloten bij de ASPB en weet dus als geen ander hoe je veilig en verantwoord kunt stoken. Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. Scheveningen, Pijnacker, Voorburg, Nootdorp, Leidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!