Uw dakgoot schoonmaken is wellicht niet uw favoriete klusje. Daarom trotseren wij met alle genoegen de steile ladder om uw dakgoot weer spik en span schoon te maken. Is het tijd om uw dakgoot te laten schoonmaken? Bij Schoorsteenvegerij Bezuidenhout in Den Haag zit u goed!

Dakgoten zijn er om hemelwater in af te kunnen voeren naar de grond zodat uw dak niet blank komt te staan wanneer het lang en hard heeft geregend. Dakgoten kunnen- met name in de herfst- verstopt raken door blaadjes en takjes die in de goot zijn gewaaid. Nu kunt u natuurlijk zelf een ladder tegen de muur zetten en een gokje wagen, maar wij raden aan om uw goten door een ervaren bedrijf grondig te laten reinigen. De beste tijd om dit te doen is aan het einde van de herfst wanneer de meeste bladeren van de bomen zijn gewaaid. Met een professionele schoonmaakbeurt van uw goten voorkomt u verstopping en slijtage aan uw dak en goot.
Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je zo’n klus moet aanpakken en weten ook hoe we veilig werken wanneer we voor u het dak opklimmen.
Wilt u direct een afspraak maken of meer weten over onze schoonmaakservice voor het schoonmaken van dakg
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.
Contact
Schoonmaken
Schoorsteenvegen
CV’s
Kachels
Geisers
Goten
Reparaties of nieuw plaatsen
Schoorstenen
Dakbedekkingen
Dakkappelen
Lood en Zinkwerk
Regenafvoer
Dakpannen
Voegwerk
Nokvorsten
Dakgoten
Extra’s
Dak inspectie
Vogeltrim
Koolmonoxide
Nesten Verwijderen