Geisers

Ze zeggen weleens ‘oude liefde roest niet’. Zo houden wij nog steeds een beetje van de oude vertrouwde geisers. Ook deze oldtimers hebben het beste onderhoud nodig!

Ze worden niet vaak meer gebruikt, maar sommige woningen zijn nog voorzien van een warmwater geiser. Deze verwarmd de woning doormiddel van aardgas of elektriciteit en verwarmd pas het water wanneer de warmwaterkraan wordt opengedraaid. Er zijn drie type geisers: De keukengeiser, de kleine badgeiser en de grote badgeiser. De hoeveelheid capaciteit maakt dat deze typen verschillen van elkaar. Een geiser vraagt periodiek onderhoud omdat bij een defect aan de geiser, schadelijke gassen zoals koolmonoxide kunnen vrijkomen. Voor de veiligheid voor u en uw huisgenoten is het van levensbelang om de geiser goed te laten onderhouden en schoonmaken. Daarnaast is het schoonmaken van uw geiser belangrijk om de kwaliteit van de geiser te waarborgen. Een slecht onderhouden geiser moet harder werken om warm water te produceren en dit zult u uiteindelijk terugzien in de energiekosten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het direct maken van een afspraak.

Uw betrouwbare schoorsteenveger in Den Haag, Scheveningen e.o.

Goed om te weten: Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is aangesloten bij de ASPB en weet dus als geen ander hoe je veilig en verantwoord kunt stoken. Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenvegerij Bezuidenhout is werkzaam in Den Haag en omgeving

 Wist u dat wij onze diensten leveren in heel Den Haag en omstreken? U kunt ons vinden in o.a. ScheveningenPijnackerVoorburgNootdorpLeidschenveen en Ypenburg. Staat uw plaatsnaam in regio Den Haag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!